skip to Main Content
TVÄTTSERVICE

Vi hjälper dig med allt kring tvätt och städ

Vårt mål är alltid att ge dig som kund en riktigt prisvärd lösning för vård av bilen, då förutsättningarna ofta varierar i form av mängd smuts, tid mellan besök etc. så erbjuder vi dels våra olika grundprogram att utgå ifrån därtill har vi också valt att kunna tillämpa en utökning av vissa program mot en tilläggskostnad, detta för att kunna nå likvärdiga resultat även vid något avvikande förutsättningar.

Det underlättar ofta för oss att få se din bil och bedöma dess kondition för att kunna ge dig en så komplett prisuppgift som möjligt. Så kom in och prata med oss så hittar vi rätt lösning för dig!

Storleksreferenser för nedan tjänster:

   Liten: VW Polo, Nissan Micra, Audi A1

   Mellan:  Volvo V60, BMW X1

   Stor: Volvo V90, VW Passat

   Extra stor: BMW X5, Audi Q7

Tvätt & städ till din bil

TVÄTT

Vi anpassar avfettning efter bilens behov, förtvätt sker med hög- tryckspolning inkl. dörrfalsar och insteg, vårt glanshöjande schampo med vaxeffekt används, fälgar tvättas och bilen sköljs noggrant av samt torkas varsamt efter tvätt.

Se pris per storlek på bil

545:-
495:-
445:-
395:-
Lackskydd
TVÄTT & STÄDNING

Först utförs vår skonsamma och omvårdande handtvätt av bilen, interiört storstädas bilen noggrant genom att kupé och bagage damm- sugs, fönster och speglar putsas, paneler, förvaringsfack och andra hårda ytor torkas av.

Självklart rengör vi även gummimattor och bilens dörrkanter. (Utökning av grundprogram, tillägg fr. 395kr)

Se pris per storlek på bil

1695:-
1595:-
1495:-
1395:-
TVÄTT & INVÄNDIG RENGÖRING

Här utgår vi i grunden ifrån vår tvätt & städning och kompletterar med en utökad rengöringsprocess. Allt ifrån paneler, trånga skrymslen och förvaringsfack rengörs på djupet, klädsel tvättas av för lättare bearbetning av ytliga fläckar och smuts.

Vid hårt nedsmutsad klädsel rekommenderas även vår speciellt framtagna tilläggstjänst Ditec kläd- seltvätt. (Utökning av grundprogram, tillägg fr. 395kr).

Se pris per storlek på bil

2895:-
2695:-
2495:-
2395:-
KLÄDSELTVÄTT

Djupverkande tillvalsbehandling för rengöring av textilklädsel. Med anpassade produkter och särskild hetvattendammsugare bearbetas fläckar, fett, smuts och bakterier så att klädseln blir fräsch igen. (Utökning av grundprogram, tillägg fr. 395kr)

Se pris per storlek på bil

1495:-
1095:-
Golvytor 695:-
MOTORTVÄTT

Fackmässig, noggrann tvätt av bilens motorrum med avfettning, schamponering, avspolning samt avtorkning och efterbehandling av plast och detaljer ger dig ett rent och snyggt utrymme under motor- huven.

För standardmotorrum 595:-
Back To Top