skip to Main Content
HJUL- / DÄCKTJÄNSTER

Vi hjälper dig med dina hjul och däck

Oavsett om du behöver hjälp med att byta, förvara eller köpa däck så hjälper vi på Ditec Hede i stenungsund dig att hitta rätt. Vi erbjuder även hjulskifte.

HJUL / DÄCKTJÄNSTER

DÄCKBYTE & FÖRVARING

Behöver du hjälp med att byta däck på bilen kan vi hjälpa dig. Vår däckverkstad skiftar och balanserar dina däck. Slitna däck bör bytas i tid och understiger däcken 1,6 mm är det olagligt att köra. Vi bytet ingår alltid balansering och kontroll av lufttrycket.

Och har du inte plats att förvara bilens hjul hemma kan vi erbjuda plats på vårt däckhotell. Vi förvarar dina hjul hos oss på ett säkert sätt. Bokar du förvaring så ingår tvätt av hjulen och du betalar per säsong (halvår) för tjänsten.

HJULSKIFE

Att skifta mellan sommar och vinterdäck eller tvärtom är ett tungt jobb utan rätt utrustning som till exempel en billyft. Vi har de verktyg som krävs och kan därför snabbt skifta dina hjul medan du väntar. Hjulskiftet tar normalt 15-20 minuter om du bokat tid.

FÖRSÄLJNING DÄCK & FÄLG

Behöver du köpa nya däck eller nya fälgar? Kolla med vår butik vad vi kan erbjuda!

Vi har ett utbud av däck och fälgar som passar de flesta bilar. Slå oss gärna en signal så hjälper vi dig med däckval och ger dig ett totalpris!

Back To Top