skip to Main Content

DITEC ® LANDVETTER MILJÖ & KVALITETSPOLICY

 

Vi har välutbildad personal med den kompetens som krävs för att utföra tjänsterna med ett optimalt resultat.Vidareutbildning sker kontinuerligt för att lära nya produkter och tillvägagångsätt.

LÄS MER OM GARANTIER & KVALITETSPOLICY

Att tillgodose våra kunders önskemål och att leverera tjänster av högsta kvalitet är ett av våra viktigaste konkurrensmedel. Ditec®Landvetter arbetar därför ständigt med att implementera den senaste tekniken och att vidareutbilda vår personal för att säkerställa ett slutresultat av hög kvalitet. Våra kunders förväntningar ska alltid uppfyllas och helst överträffas.

LÄS MER OM VÅRT MILJÖARBETE

 

 

Om Ditec Ceramic Ultra

Efter en långkörning i all slags väder, hade bilen stora saltavlagringar längs sidorna och speciellt runt hjulhusen. Lät detta sitta på en vecka för att det skulle få samla massa smuts. Sprayade på ett fint lager med avfettning, väntade 3 min och spolade av den. Helt HELT ren! Inte ens trafikfilm kvar. Bara att torka av för att inte få vattenfläckar så är det klart.

Med andra ord, kan varmt rekommendera ceramisk lackbehandling!

Aktuellt just nu

AKTUELLT

Salt på vägarna

När det saltas tungt på våra vägar kors och tvärs genom hela landet kan lacken på din bil ta onödigt stryk av fukten, saltet och tjäran. Med andra ord, tuffa tider för den stora investeringen som en bil ändå är. Välj mellan olika lack- & ytbehandlingar eller varför inte vårt populära bilvårdspaket.

ERBJUDANDE

Övernattning för 2

Boka en Ditec® Lackskyddsbehandling från 3.995:- så bjuder vi på en övernattning för 2 personer på herrgårdshotell!

Boka redan idag! inkl. frukost (värde 1.000 – 1.700:-)

TIPS

Behålla bilens fina skick längre

Regelbunden biltvätt och städning gör inte bara bilen snygg. En smutsig bil binder fukt och föroreningar och rostar därför lättare än en bil som hålls ren. Regelbunden tvätt och städning motverkar att lacken mattas och håller bilens interiör fräsch.

Våra behandlingar

Back To Top